Geen kerkdiensten

Er zijn geen kerkdiensten in de Oosterlichtkerk. Dit vanwege de oproep van het kabinet om bijeenkomsten van meer dan honderd personen niet te laten doorgaan. 

(Commissie)vergaderingen en andere activiteiten met minder dan 100 mensen zijn weliswaar niet verboden, maar worden in praktijk toch afgelast vanwege de richtlijnen om 1,5 meter afstand te houden en zich sociaal te onthouden. Ook kunnen deelnemers of hun huisgenoten tot de risicogroep behoren of werkzaam zijn op plekken waar extra voorzichtigheid geboden is, zoals in de zorg. We houden ons dus aan de richtlijnen en roepen u op hetzelfde te doen.

In deze moeilijke tijden delen wij de oproep om extra naar elkaar om te zien en bijv. een keertje extra (telefonisch) contact te leggen.

Wij houden u van digitale activiteiten zo goed als mogelijk op de hoogte via deze website. Ook stuurt de scriba soms berichten aan de ons bekende e-mailadressen. Staat u nog niet op de lijst? Stuur dan een mail aan de scriba: wijkscriba@oosterlichtkerkdebilt.nl.

Voor hulpvragen of een luisterend oor (ma t/m vr 9:00-21:00, za 10:00-16:00) verwijzen wij naar:

Informatie en richtlijnen rondom het coronavirus:

 

Banner tonen
Banner verbergen