Nieuwsberichten

2 weken 2 dagen ago
Zondag 17 oktober hopen we met elkaar de Maaltijd van de Heer weer te kunnen vieren.
We zien er naar uit en we zijn er aan toe.
Om alles in goed en vooral veilige orde te laten verlopen, hierbij alvast de uitleg hoe we deze viering praktisch vorm gaan geven:
  • U wordt uitgenodigd per rij.
  • U verlaat de rij aan de rechterkant en loopt via de linkerkant weer terug.*
  • Er is een uitdeelpunt voor het rechter vak… Lees verder

3 weken 2 dagen ago
Zondag 10 oktober is de diaconale collecte bestemd voor Stichting Vluchtelingenwerk De Bilt. Steunpunt Vluchtelingen De Bilt komt op voor vluchtelingen met… Lees verder

3 weken 4 dagen ago
Aanmelding voor de kerkdiensten is niet meer nodig.
We vertrouwen erop dat u, als u naar de kerk komt, ofwel gevaccineerd bent, ofwel zeer recent negatief getest, ofwel een coronabesmetting hebt doorgemaakt. Blijf thuis bij klachten. Met elkaar houden we het veilig voor iedereen.
In de kerk gelden de volgende regels:
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst
  • Houd gepaste afstand
  • Laat tussen huishoudens één stoel… Lees verder

1 maand ago
Aanstaande zondag is er weer kleuterkerk. Om 11.30 uur in de Michaelkerk. 
Dit keer met het verhaal van Abraham. 
Informatie of aanmelden kan via kleuterkerkdebilt@gmail.com 

1 maand 2 weken ago
Zondag 5 september is er een Werelddiaconaat collecte voor het werk van de Ghanese kerk voor jongeren. Ghana heeft een jonge bevolking: meer dan de helft is jonger dan 25 jaar. Ze zijn energiek en willen allemaal iets van hun leven maken. Vooral vanuit de afgelegen dorpen in het droge noorden van Ghana trekken veel jongeren naar de grote steden in het zuiden, op zoek naar werk. Een deel heeft succes, maar een ander deel komt in moeilijkheden. De kerk in Noord- Ghana wil… Lees verder

3 maanden 2 weken ago
Zomer jeugd avond

 


3 maanden 2 weken ago
Zondag 4 juli is de diaconale collecte opbrengst bestemd voor het Steunfonds van Het Vakantiebureau, wat al 58 jaar bijzondere vakanties organiseert. Door Corona gingen vorig jaar veel vakanties niet door, dit jaar hoopt men vanaf eind juni weer vakanties aan te kunnen bieden. De doelgroepen zijn voornamelijk senioren van 75+ en oudere vakantiegasten die minder of meer zorg nodig hebben. Ook worden er sinds een aantal jaren vakantieweken georganiseerd voor… Lees verder

4 maanden 1 week ago
Op zondag 20 juni willen we weer een zogeheten Tuin Tombola organiseren. Dat betekent dat u na de (online) dienst met maximaal vier personen welkom bent om in de tuin met anderen koffie te drinken. Er zijn al een aantal tuinen beschikbaar, dus u bent van harte welkom.
Hoe werkt het?
U geeft zich op via   vanleersum@… Lees verder

5 maanden ago

 

GroenGelovig
 
Kom in beweging!
Wil jij graag een groene stap zetten? In je eigen leven, of in je kerk? Kom dan op 28 en 29 mei naar… Lees verder

5 maanden 1 week ago
In het Pinksterweekend is het kerkterras geopend op zaterdag 22 mei van 13.00 - 16.00 uur. Er staan 30 stoelen klaar voor gasten en er wordt koffie/thee geschonken. Een mooi moment om elkaar, zij het in klein verband, te ontmoeten. Ook bestaat de mogelijkheid om de verbouwde kerk te bekijken. 
Spelregels
In deze tijd hoort bij alles wat we al dan niet organiseren, ook een stel spelregels. Dat is ook bij dit kerkterras het geval: